SC. RAFI INTERNATIONAL SRL

67

SC. RAFI INTERNATIONAL SRL

67

Despre

Incepand cu 1994, echipa firmei RAFI INTERNATIONAL este cunoscuta ca fiind unul din principalii furnizori nationali de echipamente medicale, instrumentar chirurgical si materiale de sutura.

Inca dela infiintarea sa, firma a considerat CALITATEA ca fiind cel mai important criteriu de selectie al produselor distribuite, iar SERVICIILE POSTVANZARE (instalare, punere in functiune, instruire utilizator, Service, Garantie), activitati de maxima importanta, derulate cu operativitate si profesionalism prin compartimente specializate.

RAFI INTERNATIONAL distribuie in Romania instrumentar chirurgical si echipamente medicale produse de urmatoarele firme:

- MAQUET (Germania) = mese de operatie, lampi de operatie, pendants, aspiratoare chirurgicale, sali de operatie complete, „la cheie”,  sali operatie hibride si software integrare sali operatie;

- MEDICON (Germania) = instrumentar chirurgical  pentru toate disciplinele chirurgicale;

- GEISTER (Germania) = instrumentar chirurgical pentru chirurgie cardiovasculara si neurochirurgie;

Atat MEDICON cat si GEISTER produc instrumentar de excelenta calitate,  fabricat in Tuttlingen – Germania si garantat 100% "MADE IN GERMANY"!

- ERBE (Germania) = electrocautere;

- De Soutter (Marea Britanie) = motoare chirurgicale;

- HEINE (Germania) = lupe binoculare, surse lumina, echipamente diagnostic;

SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta, autorizati prin cursuri absolvite in Germania, la producatori, asigura cu operativitate asistenta tehnica si executa reparatii de excelenta calitate.

Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Braila si in curand, in Craiova.

Rafi International este membra a "RAFI Group" alaturi de firma STERISYSTEMS, firma specializata in controlul infectiei (sterilizare, spalare dezinfectie), distribuitoare a firmei suedeze GETINGE (cel mai mare producator mondial de sterilizatoare).

Rafi International este certificata ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.

Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie instrumentar chirurgical si echipamente bloc operator din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.

Rog vizitati  www.rafi.ro

Joburi

Echipa noastră e completă... momentan

Compania noastră este în continuă extindere. Noi posturi ar putea fi disponibile în curând. Te vom anunța când apar joburi noi dacă marchezi compania ca fiind favorită folosind butonul de mai sus.

Contact

str.Foisorului nr.9, bl.F6C, sc.A, ap.3, sector 3, cod 031173,, Bucuresti