RADIOMED IMPEX S.R.L.

check_circle Companie verificată

RADIOMED IMPEX S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Inființată in a doua jumătate a anilor '90 de echipa tehnică specializată in radiologie medicală a unicului producător roman de aparatură roentgen, firma Radiomed acoperă in prezent cu succes vastul domeniu al aparaturii medicale radiologice pentru uz uman și veterinar. Radiomed Impex este autorizată de Comisia Națională pentru Controlul Activității Nucleare și de Ministerul Sănătății in vederea desfășurării activității in domeniile service, consultanță și comercializare aparatură roentgen pentru diagnostic și terapie. Firma Radiomed oferă intreaga gamă de servicii, produse și accesorii necesare amenajării și funcționării in condiții optime a oricărui laborator de radiologie, inclusiv soluții "la cheie" in vederea dezvoltării de noi afaceri sau modernizării celor existente.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. Abatajului, nr. 44, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close