de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Radacini Motors SRL

check_circle Companie verificată
26

Radacini Motors SRL

check_circle Companie verificată
26

Despre

Radacini Motors, distribuitor autorizat Opel, Citroen si Honda, face parte din Radacini Grup, un nume de referinta pe piata auto din Romania, cu o experienta recunoscuta atat in domeniul vanzarilor cat si al serviciilor post-vanzare (service auto,piese de schimb). Infiintata in anul 2014, Radacini Motors a avut o dezvoltare teritoriala constanta, in prezent avand o retea de unitati de tip showroom & service in Bucuresti, Brasov, Braila, Galati si Constanta, cu dotari in pas cu evolutiile tehnologice in domeniu, bazandu-se pe o echipa cu experienta si inalt nivel profesional care ofera clientilor servicii de calaitate superioara.

Va oferim acum posibilitatea de a lucra in lumea pasionanta a automobilului, alatarandu-va unei echipe de profesionisti dinamici si entuziasti.

Joburi

Social

Contact

B-dul Timişoara 18, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close