RIVO CONSTRUCT

check_circle Companie verificată

RIVO CONSTRUCT

check_circle Companie verificată

Despre

RIVO CONSTRUCT executa lucrari de tamplarie pvc cu profile Salamander, feronerie Maco si geam tripan cu distantier WarmEdge in standard, in Bucuresti, Ilfov si orasele limitrofe.

Compania a crescut constant castigand increderea clientilor, lucrand cu profesionalism si imbunatatind mereu gama de produse. Avem o echipa cu peste 15 ani de experienta in domeniul tamplariei, ceea ce ne permite sa executam lucrari variate, indiferent de avergura sau de tipul cladirii: apartamente, vile, hale industriale, cladiri de birouri etc. Fiecare proiect este o noua provocare, cu specificatii personalizate, motiv pentru care suntem aproape de client in fiecare etapa, de la ofertare pana la finalizarea executiei, oferind suport tehnic de specialitate bazat pe know-how-ul acumulat. Gama larga de produse si competenta specialistilor nostri ne permite sa ne remarcam ca un partener serios, cu atentie sporita pentru calitate si finalizare la timp

Servicii: OFERTARE (preturi corecte si accesibile; ofertare in aceeasi zi); MASURATORI (masuratori inainte de productie; ne asiguram ca nu gresim); PRODUCTIE (fabrica moderna; produse cu marcaj CE); LIVRARE (livrare rapida; fara intarzieri inutile); MONTAJ (know-how specific; echipa de profesionisti); GARANTIE (primiti factura si garantie legala; colaborare si in viitor).

www.rivo.ro

Joburi

Social

Contact

rivo.ro
blvd. Ficusului, nr. 44 A, sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close