QUANTUM Consulting & Management

QUANTUM Consulting & Management

Despre

Bazata pe o vasta experienta imobiliara in Marea Britanie, QCM ofera consultanta in vederea vanzarii, cumpararii sau inchirierii de proprietati: apartamente, vile, hoteluri, terenuri, spatii office, spatii comerciale si spatii industriale, atat in Bucuresti cat si in alte zone din Romania. QCM colaboreaza cu succes cu unele din cele mai importante companii imobiliare din Romania. Promovarea ofertelor se realizeaza on-line, prin cele trei portaluri: www.qcm.ro, www.bestinromania.com si www.qcmimmo.com, inscrise pe cele mai puternice motoare de cautare din lume. Standardele de calitate a serviciilor prestate de companie si etica profesionala a angajatilor garanteaza colaborarea cu unii dintre cei mai seriosi clienti si servicii de un inalt profesionalism.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Decebal nr. 17, Bl. S16, Sc. 4, Et. 1, Ap. 70, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close