PUBLITRAD SRL

check_circle Companie verificată
4

PUBLITRAD SRL

check_circle Companie verificată
4

Despre

Cu o vastă experiență în domeniul activității de traducere scrisă și orală, PUBLITRAD este un furnizor de servicii lingvistice care oferă soluții integrate de traducere, operând atât în regim normal, cât și la urgență.

Suntem o echipă de oameni pasionați de lingvistică, profesioniști și ne dedicăm în totalitate fiecărui proiect cu atenție și seriozitate.

Suntem mai mult decât o „agenție de traduceri”, suntem partenerul dumneavoastră de încredere, pe care vă puteți baza atunci când vine vorba de traduceri, revizuiri, corecturi, interpretariat etc..

Diversitatea serviciilor prestate impune o varietate de echipe profesionale care să aibă capacitatea de a genera calitatea în domeniul în care activează și, prin urmare, la PUBLITRAD, puteți apela cu încredere la specialiști, precum: traducători, revizori, terminologi, manager de proiect dedicat, manager calitate, manager conturi cheie, manager de vânzări, grafician etc..

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Ilisesti 813, Suceava