de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

PSC AUTOMATIZARI SI INSTALATII SRL

check_circle Companie verificată
1

PSC AUTOMATIZARI SI INSTALATII SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

PSC Automatizări şi Instalaţii reunește o echipă tânără și dinamică de specialiști în automatizări industriale, roboți industriali, comunicații, electronică și software.Pentru completarea echipei noastre, recrutăm ingineri si lacatusi mecanici.Noi iți oferim șansa de a face parte dintr-o echipă formată din oameni cu foarte bună calificare profesională, cu specializări multidisciplinare, capabilă să ofere produse și servicii de cea mai bună calitate în domeniul automatizărilor industriale.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Aleea NEGOIU 8B, Cluj-Napoca CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close