PROFI

check_circle Companie verificată
210

PROFI

check_circle Companie verificată
210

Despre

De peste 18 ani, lanțul de magazine PROFI se dezvoltă continuu, având o expansiune accelerata. În aprilie 2020 numara peste 1.200 de magazine în toată țara si continua sa creasca in fiecare an cu cel putin atatea magazine cate a inaugurat in anul precedent. PROFI este un angajator de top din retailul modern, cu o echipă dinamică, flexibilă și ambițioasă, formată din peste 20.000 de angajați. Susținem dezvoltarea și creșterea armonioasă a companiei PROFI prin identificarea de noi membri, deschiși, implicați și dornici să se dezvolte profesional într-un mediu competitiv.

 

PROFI, parte a fondului de investitii Mid Europa Partnesrs, este o retea de retail modern, reprezentand lantul de magazine de proximitate si supermarketuri diin Romania ce detine cea mai mare extindere geografica din Romania, cu un ritm de crestere de neegalat, sub sloganul “ Mai ieftin, mai bun, mai aproape.”

 

Reteaua PROFI este una flexibila si inovatoare ce opereaza cu magazine in format Stamdard – magazine cu suprafete mari si o gama larga de produse, City – magazine din zone urbane cu format si sortiment mai restranse si Profi Loco – magazine create pentru mediul rural si pentru orasele mai mici, cu un sortiment ce diferaintr-o oarecare masura de cel din unitatile urbane.

 

Magazinele PROFI sunt vizitate zilnic de peste 800 000 de client ce se bucura de cele aproape 6 000 de produse puse la dispozitie la cele mai bune preturi de pe piata. De asemenea, incurajam productia locala, 80% din sortiment fiind produs in Romania, dar succesul retelei se datoreaza si numarului din ce in ce mai mare de branduri proprii - aproape 20% din totalul produselor.

 

Pentru noi, dezvoltarea angajatilor este esentiala si pentru asta investim permanent resurse considerabile pentru atingerea cerintelor si cresterea performantelor infdividuale. Daca iti doresti sa faci parte dintr-o echipa dinamica, vesela, bazata pe incredere, respect si corectitudine, te asteptam sa PROFIti de sprijinul nostru pentru o cariera de succes.

Detalii suplimentare despre PROFI poți găsi pe site-ul nostru www.profi.ro

 

Abia așteptăm să aflăm mai multe și despre tine și să ne cunoaștem!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea Sever Bocu nr 31, Timisoara,Timis

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close