SC PRODLACTA SA

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companieiLa ProdLacta suntem într-o continua dezvoltare a îmbunătățirii produselor și ne dorim să producem o gamă largă de produse de calitate înaltă, alături de furnizorii noștri responsabili și profesioniști în ceea ce fac.   Deoarece ne dorim să devenim un simbol al calității, urmăm toate standardele de selecție a materiei prime, a fluxului tehnologic, respectând principiile de igienă și siguranță.   Dacă 118 ani înseamnă mai mult decât o viață de om, gânditi-vă câți oameni și-au lăsat amprenta muncii în ceea ce au făcut din dragoste pentru muncă, tradiție  și renume.   Prin transmiterea datelor dvs. personale prin corespondenta electronica adresata oricaror adrese de email cu terminatia “prodlacta.ro” sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca, va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate in cadrul societatii Prodlacta. Prelucrarea datelor se va face in scopul angajarii dvs. in societatea Prodlacta .Societatea a implementat masuri adecvate care sa se asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dvs. Personale. Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dvs. personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu. In categoria datelor personale intra: nume, prenume, CNP, vârstă, sex, etnie, rasă, orientare politică, religioasă, starea de sănătate, adresa de domiciliu, reședința, adresa de e-mail, cont bancar, ocupația, venitul, fotografie, adresa IP, orice alt tip de date care se pot corela pentru a duce la identificarea unei personale.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.