de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

ProCariera M&S

check_circle Companie verificată
5

ProCariera M&S

check_circle Companie verificată
5

Despre

Orice calatorie incepe cu un prim pas.

Daca esti la inceputul drumului spre o cariera de succes, sau daca drumul pe care l-ai parcurs pana acum nu ti-a adus satisfactiile dorite si vrei sa-i acorzi o noua sansa carierei tale, noi suntem aici pentru tine.

Alaturi de colaboratorii nostrii cautam sa gasim cele mai bune variante pentru a-ti desfasura activitatea intr-un mediu placut, intr-un mediu in care munca , profesionalismul si daruirea sa-ti fie apreciate la adevarata valoare.

ProCariera este companie de consultanta si servicii de recrutare personal cu sediul in Romania, Bucuresti, cu o sucursala in Brasov si o alta sucursala in Germania, Bavaria, Ingolstadt. ProCariera ofera consultanta companiilor germane care doresc sa isi extinda echipa de angajati, asigurandu-le personalul necesar prin servicii profesioniste de recrutare. Intermediem forta de munca inalt calificata in domenii precum: sanatate, informatica si inginerie din Germania.

ProCariera asigura servicii complete pentru candidati, de la gasirea unui loc de munca pana la sprijinul necesar integrarii la noul loc de munca si in noul mediu de viata.

Joburi

Social

Contact

Str. SALCÂMILOR 31, Dragomireşti-Deal ILFOV

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close