Pro Language - Language Center

check_circle Companie verificată

Pro Language - Language Center

check_circle Companie verificată

Despre

ProLanguage - Excelenta in predarea limbilor straine

15 ani experiență în organizarea cursurilor de limbi străine pentru companii si copii

Peste 130.000 ore de curs livrate adulţilor

Peste 1.250 adulți au învățat cu noi pana in prezent

150+  elevi invata anual engleza cu noi si obtin diplome internationale

Partener Premium British Council: 300+ absolventi Cambridge si IELTS pana in 2019

99% rată de promovabilitate cu brio la teste si examene internationale (Pass with Distinction & Pass with Merit)

99% retenție cursanti

Avand o experienta de 15 ani, Centrul de Limbi Straine ProLanguage este furnizorul celei mai variate game de cursuri de limbi straine din judetul Sibiu, organizand atat cursuri pentru copii cat si pentru adulti, cursuri pentru companii si examene internationale. ProLanguage este centru autorizat de pregatire si examinare Cambridge, IELTS si LCCI, partener British Council si LCCI (London Chamber of Commerce and Industry).

Suntem pasionati de predarea limbilor straine si ne place sa aducem constant inovatie in acest domeniu, promovand totodata o cultura a invatarii cu bucurie. De aceea ne dezvoltam continuu serviciile si gama de cursuri, oferind totodata noi oportunitati de angajare si colaborare. Mai multe despre noi pe www.prolanguage.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. CHARLES DARWIN 7, SIBIU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close