POWER ELECTRIC SRL

check_circle Companie verificată
2

POWER ELECTRIC SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

CAN&POWER – 25 de ani de succes pentru POWER ELECTRIC – furnizor de soluții profesionale pentru iluminat

Inființată in 1994, compania POWER ELECTRIC SRL și CAN&POWER, marca inregistrată  a acesteia,  sunt nume de referinţă  în piaţa de profil din România prin soluțiile profesionale pentru iluminat pe care le promovează. Cu o prezență constantă și activă de 25 de ani, POWER ELECTRIC se numară astăzi printre cei mai importanți competitori din sfera distribuţiei materialelor electrice.

Evoluția ascendentă reprezintă rezultatul seriozității și pasiunii cu care am pornit la drum, având în momentul de faţă o echipă formată din peste 60 de angajați, dedicați și motivați să îndeplinească așteptările clienților noștri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Preciziei Nr 32, București

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close