Playtika

check_circle Companie verificată
11

Playtika

check_circle Companie verificată
11

Despre

 

Din 2010, Playtika a fost un pionier în industria jocurilor cu peste 35 de milioane de utilizatori activi lunar. Am fost printre primii care oferim jocuri sociale gratuite pe rețelele sociale și, la scurt timp, pe platformele mobile. Am fost, de asemenea, unul dintre inițiatorii operațiunilor de jocuri live, oferind utilizatorilor experiențe de joc personalizate, zilnice, cu noi evenimente și noi funcții interesante 365 de zile pe an. Pe măsură ce noile tendințe și tehnologii continuă să perturbe și să remodeleze peisajul jocurilor, ochii Playtika sunt hotărâți să devină cel mai important furnizor mondial de divertisment casual. Prin portofoliul nostru divers și în continuă creștere de jocuri, căutăm să creăm cele mai atractive și mai iubite experiențe de divertisment din lume. Jocurile Playtika au trecut testul timpului, conducând cu titluri cu cele mai mari încasări de peste cinci ani consecutivi. Oferim experiențe de joc perturbatoare care remodelează peisajul jocurilor folosind tehnologii de vârf în Live-Ops, analize de date și marketing de performanță. Ne mișcăm rapid, profităm de noi oportunități, ne depășim limitele și valorificăm tehnologia și talentul pentru a creea moduri infinite de a juca și de a da viață jocurilor. Când ne așezam la masa, nu jucăm doar să câștigăm, ci jucăm să schimbăm jocul, pentru că nimic din ceea ce facem nu este niciodată o pierdere de timp. Devenim de neoprit când ne combinăm punctele forte, identificăm rapid ceea ce este important și găsim cel mai eficient mod de a ne atinge obiectivele. La Playtika suntem povestitori și programatori, artiști și cercetători de date, exploratori și strategi. Noi facem din fiecare joc, o călătorie în continuă evoluție, personalizate pentru a oferi noi provocări și emotii surprinzătoare, la fiecare întorsătură și la fiecare întoarcere. Știm că membrii echipei sunt cheia succesului Playtika, motiv pentru care investim în ei, gândim mereu noi modalități de a îi face să se simtă răsfățați și iubiți și le oferim o lume de avantaje și beneficii de neuitat. Dacă ai pasiune de construit și ambiție de a crește, vino în echipa Playtika.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Maria Rosetti, Nr. 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close