Plast Market SRL

check_circle Companie verificată

Plast Market SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Plast Market este angajată în producția și instalarea de tamplarie din PVC și aluminiu, structuri metalice, balustrade și viziere. Avem propriul nostru depozit, precum și o flotă bine echipată pentru tot ceea ce aveți nevoie si care ofera produsului o funcționare ușoară, sigură si o durata longeviva.

Oferim prin serviciul nostru profesionalism și ne bazăm pe un program de formare a talentelor pentru acest lucru. De asemenea, apreciem dorința de a ne dezvolta angajații și de a rămâne mereu în urma lor atunci când sunt dornici de pregătire și cursuri.

Executam lucrari pentru persoane fizice cat si juridice.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

centru, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close