Pilulka Online SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Grupul Pilulka își desfășoară activitatea pe piețele din Cehia, Slovacia și România.  

În România, Pilulka este prezentă printr-o farmacie online cu peste 40.000 de produse ce acopera o gamă variată de domenii: medicamente, suplimente, alimente si bauturi, produse bio, produse din gama mama și copilul, cosmetice, etc.

Misiunea Pilulka este de a oferi clienților o cale ușoară și modernă, care simplifică îngrijirea preventivă a sănătății și cumpărarea de branduri și produse pentru un stil de viață sănătos.

Iar în spatele a ceea ce facem și reprezentăm pentru client, Pilulka România este o echipă de tineri ambițioși, o ”familie” ce folosește tehnologia și sistemele IT precum și know-how-ul de la nivelul grupului, pentru a dezvolta competențele profesionale și business-ul.

Pilulka a câștigat locul 1 în regiunea CEE în categoria Rising Star (startup) în 2018 și locul 5 în Topul Deloitte Fast 50 din Europa Centrală și de Est, ediția 2018 și Premiul 1 ca cel mai inovativ și original magazin online la Premiile APEK E-commerce în 2017.

Joburi