Phytos Intelligent Solutions S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Noi, la RightFit, credem în oameni. Si mai credem că nu este suficient sa aduci doar omul potrivit la jobul potrivit. Suntem de parere ca un perfect FIT intre candidat si compania angajatoare tine de mult mai multi factori.RightFit s-a format tocmai pentru a răspunde unor nevoi ale pieței - pe de-o parte avem angajatorii care deplâng lipsa forței de muncă de calitate - pe cealaltă parte avem angajații care nu se simt valorizați la adevăratul potențial la locul de muncă. Mai mult decat atat, Right Fit a gasit ``reteta`` prin care nu este doar o simpla agentie de recrutare.Ce ne face cu adevarat speciali este faptul ca promovam prin tot ceea ce facem alaturi si pentru partenerii sau candidatii nostri, un stil de viata sanatos. Suntem singura agentie din Romania care alaturi de un perfect FIT pentru companie si candidat, te ghideaza si catre un stil de viata sanatos in zona de healthy lifestyle, food, drinks si healthy mindset. Pana la urma, daca nu esti sanatos in interior, nici ceea ce livrezi la exterior nu duce la performanta, nu-i asa?In Right Fit vei gasi inainte de orice, OAMENI. Cu care odata ce ai interactionat, vei intra intr-o comunitate. Iar din acel moment, viata ta se schimba complet. Vei afla cum.In tot acest mix, suntem ancorati in realitatea pietei de recrutare mereu. Cunoastem dificultatile cu care orice angajator se confrunta si stim ca pot fi depășite doar prin intermediul unei abordări atente și personalizate care să vizeze atât angajatul cât și angajatorul. În acest sens, croim un proces interactiv de recrutare și testare, care să asigure compatibilizarea așteptărilor ambelor părți - client și candidat. Negresit.Te invitam sa ne cunosti si in online, fie pe site www.rightfit.ro fie pe Facebook. Unde iti place tie :)

Media
Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.