PET PRODUCT SRL

check_circle Companie verificată
42

PET PRODUCT SRL

check_circle Companie verificată
42

Despre

PET PRODUCT SRL (ANIMAX) este o companie localizata in Bucuresti si este una dintre cele mai mari companii importatoare si distribuitoare de produse destinate animalelor de companie: hrana si accesorii pentru animalele de companie.

Firma noastra are puncte de lucru in marile orase ale tarii si un personal de peste 500 angajati.
Structura companiei, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In cadrul companiei PET PRODUCT SRL desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

Atuurile noastre sunt: gama diverisifcata de produse, preturi atractive, produse calitative, profesionalism si solicitudine in servirea clientilor.

Joburi

Contact

B-dul BUREBISTA 4 sect , BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close