PEPCO

PEPCO RETAIL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem cunoscuți ca retail discounter-ul ce oferă articole de îmbrăcăminte pentru întreaga familie, dar și produse pentru casă, la cele mai mici prețuri. La PEPCO ne dorim să devenim cea mai mare, mai bună și mai cunoscută marcă de discount din Europa, cu cele mai mici prețuri și încercăm permanent să asigurăm clienților noștri un access facil la toate produsele de care au nevoie sau pe care și le doresc, pentru a-și îmbracă familia sau pentru a-și îngriji și decora locuința – lunar, ne calcă pragul peste 15 milioane de clienți ce cumpără îmbrăcăminte pentru întreagă familie și produse petru casă, la cele mai mici prețuri.

 

Povestea PEPCO a început în 1999, iar în 2004 am deschis primele 14 magazine în Polonia și am devenit rapid lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse de uz casnic. Dezvoltarea internatioanla PEPCO a început în 2013, cu intrarea pe piețele din Cehia și Slovacia, iar în 2015 am deschis și primele magazine în România.

 

Cu o dezvoltare dinamică, PEPCO a devenit cel mai renumit retailer de îmbrăcăminte pentru copii și un furnizor de top în domeniul articolelor decorative și de uz casnic, success ce se datorează oamenilor și implicării lor. Ne desfășurăm activitatea în mod echilibrat și ne concentrăm pe trei direcții de dezvoltare: oameni, procese și gama de produse.

 

Numărăm peste 16 000 de angajați, 500 dintre ei lucrând la sediul central din Poznan, 500 la centrul de distribuție și restul în cele peste 800 de magazine în Polonia și peste 700 în Europa, cu toții contribuind activ la trasarea drumului pe care îl urmărim în fiecare zi și ghidându-se pe 3 mari valori: performanță, onestitate și respect.

 

Suntem preocupați de o dezvoltare continuă și căutăm persoane ambițioase, etice și dinamice care să contribuie la misiunea noastră. Dezvoltarea angajaților noștri este importantă, PEPCO fiindu-le alături în fiecare etapă a carierei și făcându-le posibilă dezvoltarea și extinderea competențelor. Sistemul de instruire include practică în magazine, participarea la Academia Pepco, cursuri pentru manageri și specialist, precum și cursuri de engleză.

 

Fii parte din succesul PEPCO!

Media
Joburi
 • Casier Timisoara Strada Bujorilor
  Pepco Retail SRL
 • Casier Poienile de sub Munte, Judet Maramures
  Pepco Retail SRL
 • Casier Otopeni Strada Drumul Odaii
  Pepco Retail SRL
 • Casier Bucuresti Drumul Taberei
  Pepco Retail SRL
 • Casier Timisoara Stan Vidrighin
  Pepco Retail SRL
 • Casier Bucuresti Cora Alexandriei
  Pepco Retail SRL
 • Casier Bucuresti Vasile Lascar (vis-a-vis spital Colentina)
  Pepco Retail SRL
 • Casier Arad
  Pepco Retail SRL
 • Casier Bucuresti Esplanada
  Pepco Retail SRL
 • Casier Targu Mures Shopping City
  Pepco Retail SRL
 • Sef de Tura Ardud, Judet Satu Mare
  Pepco Retail SRL
 • Casier Baia Mare Gold Plaza
  Pepco Retail SRL

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.