SOFTWIN

SOFTWIN

Despre

PAXATO este o companie a grupului SOFTWIN, cu experienta in furnizarea serviciilor de Contact Center si Help Desk.
Activitatea noastra a inceput in anul 2000 cu proiecte de administrarea relatiilor cu clientii pentru companii din Europa.
Din 2000 pana in noiembrie 2006 am putut fi identificati drept divizia CRM a SOFTWIN, dar ca urmare a nivelului de autonomie si dezvoltare atins in acesti 6 ani, ne-am castigat statutul de Companie a grupului Softwin sub noul brand PAXATO.
Suntem un centru multilingv cu echipe dedicate de operatori Call Center care asigura servicii 24 de ore din 24 si sapte zile din sapte. Echipa noastra este garantia de calitate data clientilor nostri. Absolventi de studii superioare sau studenti in ani terminali, toti operatorii nostri beneficiaza de programe de instruire si dezvoltare continua, contribuind cu energia si entuziasmul lor la dinamica acestei companii.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Fabrica de Glucoza nr.5, Sectorul 2 (sediul soc:Str. Maguricea 20 BUCURESTI), Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close