Partener Life Care

Companie neverificată

Compania nu a fost încă verificată de către echipa Ejobs.

Descrierea companiei
Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume:
- Logona
- Alma Win
- Dynamic Health
In viitorul apropiat vor fi disponibile servicii de telefonie mobila/fixa, internet, produse electronice.
Gama de produse este formata in special din produsele BIO: detergenti, produse de ingrijire corporala naturale, cosmetica decorativa (make-up) si suplimente nutritive.
In prezent are peste 20.000 de membrii inregistrati, cu o crestere lunara de peste 20%. Oricine poate deveni consumator. Daca doreste, poate chiar porni o afacere personala (similara unei franchize) pe baza acestor produse.
Life Care foloseste o platforma Multi Level Marketing, cel mai complex si recompensatoriu sistem de management al unei retele de consumatori. Fiecare cumparatura este rasplatita pe baza unei evidente computerizate si pe baza unei grile de bonificatii predefinite•
Life Care este compania ce dezvolta si sustine comunitatea BIO (adica orice persoana interesata de produse BIO si stilul de viata BIO si este dispusa sa impartaseasca aceasta preocupare).
Life Care este o companie care pune pret pe calitate. Pentru a oferi servicii de calitate si produse de calitate Life Care este o companie certificata ISO 9001
Life Care este unul dintre initiatori Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de produse BIO din Romania

Locuri de munca

Partener Life Care

Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.