PAGINI AURII ( FCR MEDIA ON LINE SRL )

check_circle Companie verificată

PAGINI AURII ( FCR MEDIA ON LINE SRL )

check_circle Companie verificată

Despre

FCR Media On Line, detinatorul brand-ului ,, Pagini Aurii " in Romania, este partenerul de traditie si încredere al oricarei companii din Romania in domeniul serviciilor de publicitate și de informații de afaceri, ajutănd în principal IMM-urile in a alege corect parcursul în lumea de publicitate si marketing. Portofoliul nostru include o selecție largă de produse de informare, care să acopere toate nevoile de marketing și publicitate pentru întreprinderilor mici și mijlocii.

Cel mai accesat motor de cautare business din Romania, www.paginiaurii.ro , contine cea mai complexa baza de date business, respectiv informatii despre mai mult de 1,4 milioane de entitati juridice din tara noastra.

In prezent, reteaua de informare si servicii de publicitate business este formata din www.paginiaurii.ro ; www.rent-a-site.ro ; www.netsync.ro ; www.360insideview.ro ; www.website-test.ro ; www.websiteguru.ro inregistrand peste 75 mii vizitatori unici pe zi.

FCR Media On Line  este un membra a grupului FCR Media înregistrată în Estonia ca furnizor de servicii media digitale în 12 țări. In prezent serviciile noastre sunt prezente pe piata de business din Irlanda, Suedia, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Letonia, Lituania, România, Rusia, Ungaria și Croația. În luna iulie 2015, grupul FCR Media sa extins în Uruguay și America Latină.

Compania noastra operează cu metode moderne de lucru, răspunde repede la schimbările de pe piața romaneasca și în mod constant, investește în formarea și petrecerea timpului liber a personalului său.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Splaiul Independentei nr. 319, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close