P4CARDS SRL Verona Sucursala Bucuresti

check_circle Companie verificată
10

P4CARDS SRL Verona Sucursala Bucuresti

check_circle Companie verificată
10

Despre

P4cards, subsidiara a Grupului SIA, a fost infiintata la sfarsitul anului 2016 si are ca obiect de activitate gestionare operatiunilor de e-money si a serviciilor de card-processing ale Unicredit Bank Italia, Austria si Germania. In Romania, societatea desfasoara activitati de Back Office si Customer Support pentru clientul UniCredit Italia.

Societatea numara in prezent aproximativ 350 de angajati care isi desfasoara activitatea in sediile din Milano, Verona, Brescia, Treviso, Munchen, Nuremberg si Bucuresti. Activitatea sa se desfasoara in conformitate cu planul strategic al Grupului SIA care prevede intarirea propriei pozitii competitive pe scara europeana.

Grupul SIA este lider european in planificarea, realizarea si gestionarea infrastructurilor si serviciilor tehnologice dedicate Institutiilor Financiare, Bancilor Centrale, Firmelor si Administratiilor Publice, in ariile de plata e-money, a serviciilor de retea si pietelor de capital.

Grupul SIA furnizeaza servicii in 46 de tari si functioneaza si prin intermediul filialelor in Austria, Germania, Romania, Ungaria, Africa de Sud, Belgia si Olanda si birouri de reprezentanta in Anglia si Polonia.

Joburi

Contact

Strada Inginer George Constantinescu nr. 4B Cladirea B Globalworth Campus, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close