OVA WORK&HR SERVICES

check_circle Companie verificată

OVA WORK&HR SERVICES

check_circle Companie verificată

Despre

        Agenția noastră de recrutare, OVA WORK & HR SERVICES, înființată în 2018, cu sediul în București, România, dar cu echipa manageriala  cu peste 15 ani de experienta pe piata europeana a serviciilor de Human Resources  oferă personal specializat  pentru zona UE.  Candidații noștri operează în special în industrie, în domeniul medical și în turism. Oferim angajati profesionisti, inclusiv pentru pozitiile de mijloc si de top.  Luăm în considerare toate solicitările partenerilor noștri pentru a găsi candidați adecvați în funcție de  educație, experiență profesională, cunoașterea limbilor străine, calități și aptitudini.       

        Scopul nostru este să identificăm cei mai buni candidați și să oferim cele mai bune soluții în recrutarea și selecția personalului, în cel mai scurt timp. 

      

 

        
 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Nicolae Filimon 32, bl.16, ap.33, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close