Oriflame Bucuresti

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Bune abilitati de comunicare, seriozitate, dorinta de afirmare si castig. Castiga un venit suplimentar fara mare efort! Oriflame iti ofera cel mai mare comision de pe piata : 40% discount pentru produsele tale preferateDescrierea jobului:BENEFICII: -Isi face singur programul de lucru -Promoveaza si arata catalogul in cercul de prieteni/cunostinte/colegi -Cel mai mare comision REAL de pe piata cosmeticelor -Castig peste 100 lei la fiecare 3 saptamani -Premii in valoare de peste 200 lei -Sprijinul permanent al unui manager/director - 23% comision pentru comenzile peste 70 lei - 30% comision pentru comenzile peste 300 lei (3-4 cliente, castigul tau 90 lei) - 40% comision pentru comenzile peste 600 lei (6-8 cliente, castigul tau minim 240 lei)-PREMII - de bun-venit in primele trei campanii (in valoare de peste 100 lei) - de loialitate pentru cei activi in fiecare catalog (in valoare de minim 200 lei)RESPONSABILITATI 1. Arata catalogul in cercul de prieteni/cunostinte/colegi 2. Notează comenzile primite si le transmite catre Oriflame; 3. Primeste produsele in maxim 3 zile; 4. Imparte produsele clientilor si colectează banii (18 zile la dispozitie); 5. Achita factura primita si o ia de la capat cu noul catalog!APLICA ACUM PENTRU A PRIMI CATALOGUL ORIFLAME SAU TRIMITE-NE SMS LA  0723970996 (Dana ) CU DATELE TALE

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.