ORDEA Instalatii

check_circle Companie verificată
1

ORDEA Instalatii

check_circle Companie verificată
1

Despre

www.ordeainstalatii.ro Prezenta pe piata din 1997, compania ORDEA este recunoscuta astazi ca lider al pietei de instalatii incalzire, climatizare-ventilare, sanitare si gaz din judetul Mures. Inginerii nostri sunt specializati de producatorii echipamentelor si sistemelor pe care ii reprezentam, iar compania ORDEA este certificata ISO 9001 / 14000 / 18000, ISCIR si ANRE pentru a implemeta urmatoarele sisteme: Sisteme integrate de climatizare, ventilatie cu echipamente Mark, Clint, Clivet, Sabiana, Ferroli,Fujitsu, Ruck. Sisteme integrate de incalzire cu echipamente DeDietrich, ACV, Ferroli, Protherm, Bosch, Motan, Arca, Viadrus, Atmos, DZD, Korado si Irsap. Sisteme de pompare cu echipamente Grundfoss, Biral si Willo. Retele de conducte din cupru: KME, Viega si Silmet. Retele de conducte din termoplastic: Henco,Tiemme, Baenninger si Ekoplastic Retele de conducte si fitinguri pentru alimentari apa, canalizare si gaz din PE, PVC, PPR: Plason, Baenninger, Ekoplastic si Martoni. Sisteme de automatizare pentru instalatii incalzire, climatizare, ventilatie cu echipamente Honeywell si Siemens. În cei 15 ani de existenta a companiei, au fost realizate lucrari de referinta cu echipamente si sisteme furnizate, în domeniile de mai sus. Realizarile companiei Ordea se datoreaza unei echipe de specialisti compusa din ingineri si tehnicieni dedicati instalatiilor bine alese si functionale. Astfel putem asigura consultanta, furnizare, montaj, service pentru echipamente si sistemele amintite.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Transilvaniei nr:116, Sangeorgiu de Mures MURES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close