Melspring Romania

check_circle Companie verificată
1

Melspring Romania

check_circle Companie verificată
1

Despre

MELSPRING  ROMANIA este filiala unui Grup, care a luat ființă din dorința de a găsi alternative naturale la aditivii utilizați în agricultură, devenind, în prezent, unul dintre specialiștii mondiali majori în biotehnologii marine și în chimie verde.

Situata in Zona Libera Giurgiu, produce și distribuie minerale cu aplicatii în domeniile agricol, nutritiei animalelor, cimentului, tratarii apelor uzate. Majoritatea mineralelor noastre sunt fabricate din produse derivate ale industriei miniere și agroalimentare. Valorificând aceste produse contribuim  la o dezvoltare durabilă.

 

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Ion Campineanu, nr. 26, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close