NUTRIDIAL Srl

check_circle Companie verificată

NUTRIDIAL Srl

check_circle Companie verificată

Despre

     Suntem o companie al carui domeniu principal de activitate este agricultura. Exploatam momentan 2.000 ha pe raza judetului Bihor. Totodata detinem si o flota de transport (cereale, furaje si animale vii). In 2021 vom finaliza atat investitia in spatii de depozitare cereale de 18.000 to cat si investitia intr-o sera de rosii cherry in sistem hidroponic. Sera are 10.000 mp si este livrata / construita de o companie din Olanda.

     In perioada 2017-2021 am accesat 3 proiecte pe fonduri europene prin AFIR, in valoare de peste 7 mil euro, si avem ca obiectiv in urmatorii 5 ani accesarea a inca 10 mil euro din fonduri europene prin programul operational 2021-2027. 

     Toate acestea nu au fost posibile si nu pot fi posibile, fara colegi alaturi de noi, care sa ne impartaseasca viziunea si modul de lucru. Pe toti cei interesati, va asteptam cu drag sa purtam o discutie.

     Mentionez ca majoritatea activitatilor se desfasoara in judetul Bihor, dar acceptam si oferim conditii, oricarei persoane dispuse la relocare.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea ARADULUI 4, Oradea BIHOR

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close