NOVA FARM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NOVA FARM este o companie romaneasca, cu capital privat, care are ca obiect principal de activitate, distributia produselor farmaceutice.

NOVA FARM are o vechime pe piata farmaceutica de peste 20 de ani, fiind fondata ca si depozit de medicamentein anul 1994.

De-a lungul acestei perioade, compania a trecut prin schimbari organizatorice si de structura, avand ca scop permanent, gasirea celei mai bune formule de functionare, determinata de conditiile specifice ale domeniului de activitate, precum si de cerintele pietei in continua schimbare, atat la nivel national, cat si international.

Incepand cu anul 2021, NOVA FARM si-a extins activitatea si in directia de retail farmaceutic, dezvoltand lantul propriu de farmacii, sub denumirea “Farmaciile NOVA FARM”.  

In prezent, compania NOVA FARM are obiective clar definite, investind in dezvoltarea pas cu pas, continua si durabila, realizata prin asigurarea de servicii farmaceutice de calitate, prin respect si responsabilitate in relationarea cu partenerii nostri, prin cresterea punctelor logistice si a numarului de farmacii, si nu in ultimul rand, si cel mai important, prin profesionalismul si performantele echipei noastre.

Te invitam sa faci parte din echipa NOVA FARM, pentru a fi liber sa te implici, pentru a fi liber sa impartasesti experienta ta de lucru, pentru a fi liber sa te manifesti cu pasiune, creativitate si perseverenta, pentru a fi apreciat si motivat, pentru a te bucura de fiecare succes profesional alaturi si impreuna cu NOI.

Alegerea locului in care sa iti petreci timpul de munca si a oamenilor alaturi de care sa profesezi si sa te dezvolti, este doar decizia TA.

Daca TU consideri ca te incadrezi cerintelor, si daca cele prezentate mai sus, corespund asteptarilor tale, atunci nu mai ezita si aplica pentru acest post.

Noi te asteptam in echipa NOVA FARM!

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.