Notino

check_circle Companie verificată
32

Notino

check_circle Companie verificată
32

Despre

Notino este una dintre cele mai importante companii din comerțul electronic în sectorul frumuseții.

 

Fondată în 2004, Notino s-a stabilit rapid ca un magazin online de încredere pentru frumusețe pentru produse cosmetice, parfumuri și produse de îngrijire personală. În puțin peste un deceniu Notino s-a extins rapid, iar forța de muncă a crescut, fiecare dintre numeroșii săi clienți din întreaga lume primind atenție individuală.

 

În prezent, ne aflăm în 24 de țări, ne lăudăm cu peste 55 000 de produse unice din 1 500 de branduri globale sau locale și lucrăm constant să ne extindem și mai departe pentru a oferi clienților oferte noi și mai bune în fiecare zi.

 

Creșterea și extinderea Notino au fost redirecționate, astăzi, nu mai suntem doar un magazin online (notino.ro) ci ne-am extins treptat și în rețeaua de magazine fizice de vânzare oferind clienților noștri o experiență personală de neuitat. Nu ne este frică să fim ambițioși în ceea ce privește obiectivele noastre și tocmai de aceea intrăm în unele piețe noi din Europa în acest an și deschidem mai multe magazine noi (cărămidă și mortar), unul dintre acestea urmând să fie în București.

 

Compania a fost inclusă de prestigioasa firmă de contabilitate Deloitte în programul „Deloitte Technology Fast 50 în Europe Central”, care evidențiază cele 50 de companii de tehnologie cu cea mai rapidă creștere, atât publice cât și private. Notino a primit această recunoaștere în 2013 și 2014, precum și a fost nominalizat în categoria „Big 5” din Fast 50 Technology Deloitte.

 

Echipa Notino numără peste 1 200 de angajați ce muncesc 7 zile pe săptămână pentru că totul să funcționeze perfect și să vă ajute în orice moment cu selectarea produselor sau rezolvarea problemelor tehnice. Satisfacția clieților este întotdeauna prioritatea nr 1. În același timp, ne lăudăm cu un stoc bine pus la punct, o logistică perfectă și un centru de distribuție perfect gestionat, echipa Notino putand gestiona până la 100 000 de comenzi pe zi pentru că obiectivul nostru este ca produsele dorite să ajungă cât mai repede și în siguranță.

 

Te asteptam in echipa!

Joburi

Contact

Londynske namesti 881/6, Brno

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close