Nordic Tours

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Agentia Nordic Tours a fost infiintata in iulie 2000, din pasiune pentru calatorii si pentru Tarile Nordice. Dorinta noastra este sa oferim excursia mult visata in cateva dintre cele mai atragatoare destinatii din Europa, fie ca este vorba de magnificele fiorduri norvegiene, Capul Nord sau Insulele Lofoten, de vechile capitale vikinge incarcate de cultura si istorie sau de incredibilele peisaje islandeze presarate deopotriva cu vulcani, ghetari, si gheizere fierbinti, de fascinanta Laponie, romanticele lacuri finlandeze sau de indepartata Groenlanda. 

Cu o echipa profesionista, dedicata si mereu atenta la detalii venim in intampinarea celor mai exigente cerinte si va putem oferi circuite de neuitat cu grupul sau individuale, sejururi de lux, cele mai frumoase croaziere, dar si turism de afaceri sau de aventura, actiuni incentive sau de team-building, cazari la hoteluri si bilete de avion pentru orice destinatie, asigurari de calatorie si servicii de rent-a-car. 

Va asteptam sa (re)descoperim Scandinavia! 

Media
Islanda
Norvegia
Prin Romania
Castelul Bran

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.