Noe Residence Hotel S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Noe Residence este un hotel coket si elegant situat in apropiere de centrul Timisorii, aproape de Piata Balcescu si Piata Operei. Este un hotel nou si modern. Camerele te invita intr-un spatiu nou, elegant si aierisit.

Va oferim 39 de locuri de cazare, in camere single, duble, triplă și matrimoniale. Oferim servicii calitative pentru toti clientii nostri. Toate camerele au baie proprie, paturile single au dimensiuni de 100 x 200 cm, iar cele duble de 165 x 200 cm. La fiecare pat este o noptieră cu lampă, camerele sunt dotate cu lumini pe plafon, birou, cuier, oglindă pe perete, masă de cafea, 2 tabureti/ 2 scaune, dulap, bancheta, climă, cablu TV, acces la internet free. Oferim cazari in atenția turistilor aflați in tranzit sau care viziteaza orașul și județul Timis, precum și a oamenilor de afaceri care călătoresc. Distantele de la hotel spre punctele turistice sunt: Centru 1,7 km, Terasa Bastion 2,9 km.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.