Fundatia Civitas pentru Societatea Civila Filiala Cluj

check_circle Companie verificată
3

Fundatia Civitas pentru Societatea Civila Filiala Cluj

check_circle Companie verificată
3

Despre

Noi suntem Fundația Civitas

Munca noastră are în centrul ei ideea de „comunitate”. Dedicăm constant timp și energie pentru a crea soluții inovative în zona antreprenoriatului, economiei sociale și a transferului de cunoștințe în folosul comunităților. Fundația Civitas pentru Societatea Civilă este și va rămâne o organizație dedicată programelor de dezvoltare sustenabilă.

Structura organizaţiei cuprinde două birouri regionale, localizate în regiunile Nord-Vest și Centru ale României, în municipiile Cluj-Napoca, respectiv în Odorheiu Secuiesc. Astfel, proiectele și inițiativele Fundației Civitas sunt preponderent în zona Transilvaniei, dar nu exclusiv. Împreună cu partenerii noștri desfășurăm un număr semnificativ de proiecte la nivel naţional și internațional.

Programele şi proiectele noastre sunt în domeniul dezvoltării regionale şi locale, iar cele patru sub-domenii de activitate sunt: dezvoltarea comunitară și buna guvernare, antreprenoriatul și economia socială, creșterea capacității societății civile, respectiv dezvoltarea economică rurală.

Joburi

Social

Contact

General Eremia Grigorescu 77, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close