No Limit Sp. z o.o.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Noi oferim soluții complete de logistică adaptate nevoilor clienților menținând în același timp cele mai înalte standarde de calitate și siguranță într-un mod optim din punct de vedere economic, menținând grija pentru Angajat și de protecție a mediului.

Indiferent dacă acestea sunt servicii de logistică de contract, aprovizionarea unor reţele comerciale, transport auto sau servicii suplimentare VAS, întotdeauna realizăm sarcinile care ne sunt  atribuite cu cea mai mare atenție. Echipa implicată, competentă şi diversificată, formată atât din profesioniști cu experiență, cât şi din tineri inovatori, reprezintă cea mai mare valoare a noastră. Cu mândrie și angajament realizăm deja timp de trei decenii servicii pentru cei mai exigenți clienți, printre care mulţi lideri internaționali în branşele lor.
Unde mergem şi anume No Limit în logistică

Extindem treptat domeniul de aplicare al serviciilor noastre. Unele dintre ele, cum ar fi transportul și distribuția, le prestăm în întreaga Europă. În serviciile de logistică contractuală, dorim să fim unul dintre liderii din regiunea Europei Centrale. Suntem în curs de dezvoltare în mod activ de servicii logistice pentru toți cei care văd succesul companiilor lor în branşa  e-commerce. Ne desfăşurăm activitatea pe piețele de peste graniţa de est a Poloniei, și în viitor ne-am propus să cooperăm cu companii din Orientul Îndepărtat.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.