NINE BALL SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Scoala de Biliard va pregateste un cadru profesionist si o atmosfera relaxanta pentru practicarea acestui sport. Din pasiune pentru biliard, am decis sa infiintam primul club sportiv de biliard din Craiova, dispunand de o locatie care indeplineste cele mai exigente standarde.
Scoala de biliard are ca scop dezvoltarea, promovarea si sustinerea activitatilor sportive pe plan local, national si international a tuturor sporturilor cu tac si bile.
Sala de biliard este dotata cu 4 mese profesionale Clash Competition, mese aprobate EPBF si folosite in competitiile de profil in multe tari din Europa.
Suprafata de joc (postavul) este Iwan Simonis 860 - Tournament Blue, este folosita in toate competitiile televizate si finalele de campionat mondial.
Bilele de joc pe care vi le oferim, Aramith sunt singurele care indeplinesc standardele impuse de organizatorii de competitii.
Mesele de biliard sunt iluminate profesionist, cu lampi care sunt special concepute pentru confortul, dar si vizibilitatea maxima a suprafetei de joc.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.