NICOR TRANSLOGSERVICE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NICOR TRANSLOGSERVICE activeaza pe piata transporturilor  de marfuri inca din anul 2007 cu parc propriu de masini si casa de expeditii .

Companie de transport intern și internațional , din Iasi cu experiență în domeniul transporturilor .

Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs., necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra.
Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai,gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport.

Alegand NICOR TRANSLOGSERVICE SRL dispuneti de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport in tarile UE si CSI.
Firma noastra este specializata in transportul rutier de marfa, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali.
Situarea noastra geografica privilegiata ne este de folos in organizarea transporturilor atat catre tarile Uniunii Europene, cat si catre tarile CSI.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.