NICO' R BEAUTY SPA S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

  Nico`R Beauty & Spa si-a deschis portile clientilor din Slobozia. Salonul este un loc in care sunt perfect integrate designul conceput de arh. Bogdan Neagu si tehnica de ultima generatie a aparaturii pentru remodelare corporala si faciala.
     Salonul a devenit rapid un loc de referinta pentru toate persoanele care isi doresc sa isi mentina frumusetea.
     Asa cum ii sta bine oricarui salon modern, primul lucru pe care il vei remarca este amenajarea interioara a spatiului. S-au folosit cateva elemente glamour (cum este, de pilda, receptia), s-au adaugat culori difante de roz, bej si lila si, peste tot, s-au suprapus imagini spectaculoase de flori, care te introduc in universul fascinant al frumusetii.
     Pe langa infrumusetare, Nico`R Beauty & Spa ofera si servicii de masaj, sauna, salina si o multime de alte servicii care ajuta la detoxifierea organismului , la eliminarea afectiunilor tractului respirator, ameliorarea afectiunilor respiratorii si ORL.
     Nico`R Beauty & Spa este unul din locurile ACELEA unde trebuie sa ajungeti, ca sa incercati cel mai performant aparat de stimulare celulara, LPG CelluM6 integral. Tehnica bazata pe mecano-transductie si va ajuta sa slabiti chiar acolo unde va doriti, prin stimularea naturala a celulelor adipoase, declansandu-se astfel eliberarea grasimilor localizate si reducerea celulitei.
In concluzie, Nico`R Beauty & SPA este un centru in care se reunesc specialisti in toate domeniile beauty, unde arta si maiestria se impletesc cu tehnica de ultima generatie si dau un produs finit, care pare utopic, dar chiar poate fi atins perfectiunea.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.