Nextgen Software S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Nextgen Software este o companie româneasca, înființată în anul 2015, care dezvolta soluții software inovatoare pentru securitate cibernetică, avand la baza experiența de peste 15 ani a echipei, în implementări de succes pe plan national si internațional.

Incorporarea principiilor de CDI (cercetare-dezvoltare-inovare) în fiecare etapă a procesului de dezvoltare software, precum și stabilirea securității informaționale ca punct de pornire pentru buna funcționare a soluțiilor propuse, a făcut ca, în timp, echipa Nextgen Software să dezvolte competențe avansate în zona de dezvoltare platforme, dezvoltare activități specifice fluxurilor de informații per tip de sector de activitate și profil organizație, dezvoltarea de conectori către infrastructuri proprii și terțe pe sisteme de operare tip Linux  (tip on-premises/cloud/hibrid), sisteme baze de date tip MySQL (tip on-premises/cloud/hibrid), integrare Office 365 (cloud).

Principalul produs al Nextgen Software este soluția de tip SIEM CyberQuest, un produs software conceput și dezvoltat în întregime în România, de către programatori români.

Nextgen Software este membru al organismului Electronic Innovation Cluster, ELINCLUS. Compania este certificata ISO 9001, 14001 si 27001.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.