nexim international srl

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Societatea noastra a fost infintata in anul 1994 desfasurand atat activitati de comert cat si de prestari servicii.De circa 2 ani ne ocupam cu lucrari de constructii (cod CAEN 4521) dar si cu consilieri financiare pe domeniul locativ(cod CAEN6713 sau 7414) avand o colaborare din februarie 2006 cu RAIFFEISEN BANCA PENTRU LOCUINTE SA.
In anul 2006 am lucrat subantreprenoriat cu socooietatile :SC SOROCAM SA si COMNORD SA executand lucrari de drumuri pe Soseaua Staulesti si Soseaua Nordului iar in acest moment avem contracte de lucru cu SC SCT SA,DELTA CONSTRUCT,TEHNOLOGICA RADION,EUROTETM SERV CONSTRUCT unde am refacut parcare din Mall Dr.Taberei ,construire unui P+2 mansardat tot in cartierul Dr.Taberei si nu in ultimul rand asfaltare si montarea de borduri pe strazile IANI BUZOIANI SI SUBCETATE.
Pe activitatea de consiliere financiara impreuna cu echipa formata atat pe Bucuresti cat si in orasul Videle si Alexandria am realizat circa 450 de contracte de ECONOMISIRE CREDITARE.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.