NEW VISION HOME STUDIOS

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

NEW VISION HOME STUDIOS te ajuta sa realizezi un venit stabil ca model de videochat din confortul propriei locuinte. Experienta nu este obligatorie, nici varsta sau aspectul fizic! 

- Am conceput un sistem de plati transparent adaptat la performantele tale ca model de videochat, in care propunem procentele cele mai ridicate din domeniu: pana la 85% iti revin tie!

- Spre deosebire de alte studiouri, CHIAR oferim posibilitatea platii la zi, calculata in asa fel incat sa fie REALA, nu doar vorbe si marketing!

- Echipa noastra va fi mereu langa tine, te va ajuta cu sfaturi si training-uri pentru ca tu sa ajungi la incasari importante inca din primele luni. Promovam si incurajam o atitudine de munca moderna si coerenta, fara sefi si restrictii, cu doar un minim de seriozitate zilnica.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.