NEW METROPOLA CONSULTING

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
In ultimii ani, Romania a inaintat semnificativ pe piata imobiliara europeana, atragand pe teritoriul tarii investitori si dezvoltatori puternici, proveniti din tari importante ale lumii. Intrata in joc intr-un moment mai mult decat oportun pentru implinirea cerintelor pietei, NEW METROPOLA CONSULTING promite potentialilor clienti si colaboratori servicii de cea mai buna calitate si maxima eficienta in indeplinirea cerintelor. In scurtul timp scurs de la inceperea activitatii companiei, am invatat sa dezvaluim, daca nu chiar sa anticipam nevoile clientilor, pregatind o gama foarte variata de oferte pe masura oricarui gust. Gasirea unei PROPIETATI potrivite, in locul potrivit, la pretul potrivit nu reprezinta in niciun caz un obstacol in calea noastra, ci o misiune pe care o asteptam cu nerabdare spre a o duce la bun sfarsit.
Profesionalismul serviciilor oferite este garantat de experienta si pregatirea managerilor companiei, cu experienta in domeniul constructiilor, dezvoltarii de proiecte imobiliare si relatiilor internationale.
Serviciile oferite garanteaza respectarea celor mai inalte valori umane si materiale si ofera suport oricarei persoane in cautare de o resedinta, un teren, un spatiu de birouri sau un spatiu comercial, o idée de investitie, etc.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.