NEW IDEA GROUP

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Ca agenţie de publicitate full service,  ne-am diversificat serviciile şi ne-am propus să răspundem prompt unui spectru cât mai larg de solicitări.

Am încercat, în cei aproape 15 ani de când activăm pe piaţă, să ţinem pas cu ultimele tehnologii şi să ne dezvoltăm continuu.

 Sediul principal al firmei se află pe strada Emil Isac, numărul 6. Aici vă stăm la dispoziţie de luni până vineri, în  intervalul orar 8.30-- 17.00.

Incepand cu anul 2011, din dorinta de a fi cat mai aproape de nevoile colaboratorilor nostri, am deschis un nou punct de lucru in incinta Iulius Mall Cluj. Suntem, astfel, 12 ore, 7 zile din 7 la dispozitia clientilor nostri, perfect constienti de importanta respectarii termenelor de realizare a lucrarilor, deoarece realizarea la timp a unui proiect este la fel de importanta ca si calitatea lui.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.