Neva Training

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Aducem in piata farmaceutica din Romania solutii customizate atat pentru clientii corporate cat si pentru clientii individuali, care ofera un standard ridicat si o implicare evidenta in dorinta de auto-depasire permanenta.

Oferim solutii in procesul de recrutare, atat pentru companiile care isi doresc sprijin in acest proces, cat si pentru persoanele care au nevoie de consiliere pentru sustinerea unui interviu in vederea accesarii rapide a pozitiei de angajat.

Construim solutii de training pentru mediul corporatist, perfect customizate industriei farmaceutice, dar si pentru dezvoltarea noii generatii de Reprezentanti Medicali si Manageri in acest domeniu.

Asiguram o evaluare obiectiva si masurabila a angajatilor in activitatile pe care acestia le desfasoara zi de zi.

Sustinem o dezvoltare personala si profesionala continua prin implementarea procesului de coaching si coaching the coach, vizand evolutia Reprezentantilor Medicali, dar si a Managerilor acestora.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.