NETROM COMUNICATII SRL

check_circle Companie verificată

NETROM COMUNICATII SRL

check_circle Companie verificată

Despre

  NETROM COMUNICAȚII a luat ființă în anul 2003, în contextul dezvoltării accelerate a soluțiilor de telecomunicații și din industria IT, soluții ce promiteau atât schimbarea fundamentală a interacțiunii companiilor în mediul de afaceri prin facilitarea transferului rapid de informații, cât și optimizarea multor fluxuri operaționale prin automatizarea de procese.

Astăzi, NETROM COMUNICAȚII face parte dintr-un grup de firme cu activitate convergentă în IT&C, acoperind un spectru foarte larg de soluții IT și servicii de telecomunicații.

Principalele noastre activități:

- consultanță în IT&C

- account management pentru portofolii de clienți B2B pentru TELEKOM ROMANIA

- proiectare, execuție și mentenanță pentru infrastructuri informatice

- producție software

Pentru ca cei din echipa noastră să performeze optim, am creat condiții de lucru moderne, cu dotări tehnice și logistice fără compromis. Atmosfera de lucru este antrenantă, pozitivă și energizantă, iar provocările asociate proiectelor derulate, stimulează creativitatea si inițiativa personală sau de grup.

  Persoanele interesate de evoluție profesională, de muncă într-o companie statornică, solidă financiar, aflată în plin proces de dezvoltare, sunt invitate să își trimită CV-urile către noi la adresa resurseumane@netromholding.ro în vederea evaluării unei potențiale colaborări.

 

Joburi

Contact

Str. TĂIETURA TURCULUI 47, Cluj-Napoca CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close