Neomine

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Miele Exclusive Shop Brasov devine MIELE STORE Brasov: o noua locatie, noile produse rezidentiale si profesionale, evenimente culinare

Galeria Miele Exclusive Shop Brasov, deschisă în 2010, primul partener Exclusiv in Romania al producătorului german Miele a expus cele mai noi tehnologii din domeniul întreținerii casnice, și a oferit brașovenilor experiența întregului concept Miele,  s-a relocat de curând pe B-dul 15 noiembrie nr. 69, în Centrului Civic, noua locatie care reflecta mai bine calitatea si caracterul produselor premium oferite, este deasemenea mai usor accesibial pentru clientii sai, ca locuri de parcare și vizibilitate.

Sunt expuse si gata de folosit modele doar din gama actuala rezidentiala sau MIELE PROFESSIOANAL, destinate uzului comercial. Aceasta oferă sisteme de întreținere a rufelor, mașini de spălat vase pentru clienti Horeca dar și aparatură pentru spălare, dezinfectare sau sterilizare a instrumentelor medicale și de laborator, Miele fiind recunoscut ca ofera solutii de top sin aceste domenii.

In toti anii trecuti de la deschidere, Miele Store Brasov care si-a pastrat prima pozitie intre ceilalti dealeri din tara, doreste fidelizarea clientilor sai prin o noua imagine, o noua adresare catre segmentul HOERCA precum si servicii mai rapide postgarantie

Produsele disponibile sunt cele din gama Germania, sunt asigurate livrarea si serviceul la domiciliu, preturile sunt aliniate la nivelul national si European, politica Miele in acest sens subliniaza inca o data respectul pentru clientii sai.

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.