Nelian Serex

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Nelian Serex S.R.L. este o companie cu capital românesc privat, înființată în Focșani în anul 1993, ce oferă servicii de producție, consultanță și montaj pentru:

Mobilier pentru casă, Mobilă la comandă pentru casă sau spații comerciale (farmacii, magazine, birouri), Tâmplărie PVC și Aluminiu, Uși din lemn stratificat sau MDF înfoliat , Rulouri exterioare din aluminiu, Uși de garaj , Rulouri interioare standard, zi/noapte sau rulouri romane, Jaluzele verticale și draperii, Blaturi, glafuri și placări de scări, mese decorative și decorațiuni din marmură și granit

n cei aproape 25 de ani de activitate pe piața locală am acumulat multă experiență, precizie în execuție și în alegerea celor mai bune soluții pentru clienții noștri, atât în ceea ce privește materialele folosite, cât și ca design și funcționalitate.

În anul 2013, am devenit francizori ai brandului Casa Rusu in județul Vrancea și am construit show-room-ul din Focșani, unde clienții noștri pot vedea și achiziționa produse din colecțiile de mobilier și canapele Casa Rusu.

Ne asigurăm zilnic că orice produs comercializat de noi este de înaltă calitate, iar membrii echipei noastre sunt gata să vă răspundă la toate întrebările, astfel încât să luați decizia potrivită nevoilor dumneavoastră.

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.