NELBO IMOBILIARE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Agentia Nelbo Imobiliare, infiintata in anul 1993, intermediaza vanzarea si inchirierea de garsoniere, apartamente, case si vile, terenuri, spatii comerciale si industriale. Scopul agentiei este de a oferi clientilor sai servicii de calitate prin profesionalism si transparenta.

 

Serviciile noastre includ si:

# consultanta juridica (legislatie in domeniu, notari, calcul taxe notariale, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare)
# consiliere financiara (produse de creditare imobiliare sau ipotecare, oferte banci, taxe si impozite ale Administratiei Publice Locale)
# consultanta imobiliara
# relatia cu Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (intabulari apartamente, terenuri si constructii, lotizari terenuri, planuri de situatie, trasari terenuri si constructii)

 

Daca oferta imobiliara din baza noastra de date nu acopera cererea dumneavoastra, vom cauta in exclusivitate imobilul pe care il doriti.

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.