NEDEIAS COM SRL

NEDEIAS COM SRL

Despre

PROAQUAPURE Romania s-a nascut in anul 1994, iar astazi activitatea noastra acopera cu succes domeniile tratarii apelor potabile si a celor uzate menajere si industriale. Multiplele provocari ne-au ajutat sa ne dezvoltam rapid folosind know-how-ul unor companii partenere cu o vasta experienta in domeniul tratarii apelor.

Importurile directe ne-au dat posibilitatea promovarii produselor la preturi competitive, atingand un numar mare de clienti in timp scurt.

Pentru ca solutiile oferite de noi sa poata ajunge in posesia romanilor din intreaga tara, am dezvoltat o retea de distributie prin canale proprii, dar si prin parteneriate cu firme de retail sau prin firme de distributie locala.

Parteneriatele noi ne stimuleaza de aceea va invitam sa va cresteti afacerea folosind cunostintele si produsele noastre.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bistrita, str.Zorilor, nr.15, BISTRITA