NEDEIAS COM SRL

check_circle Companie verificată

NEDEIAS COM SRL

check_circle Companie verificată

Despre

PROAQUAPURE Romania s-a nascut in anul 1994, iar astazi activitatea noastra acopera cu succes domeniile tratarii apelor potabile si a celor uzate menajere si industriale. Multiplele provocari ne-au ajutat sa ne dezvoltam rapid folosind know-how-ul unor companii partenere cu o vasta experienta in domeniul tratarii apelor.

Importurile directe ne-au dat posibilitatea promovarii produselor la preturi competitive, atingand un numar mare de clienti in timp scurt.

Pentru ca solutiile oferite de noi sa poata ajunge in posesia romanilor din intreaga tara, am dezvoltat o retea de distributie prin canale proprii, dar si prin parteneriate cu firme de retail sau prin firme de distributie locala.

Parteneriatele noi ne stimuleaza de aceea va invitam sa va cresteti afacerea folosind cunostintele si produsele noastre.

Joburi

Contact

Bistrita, str.Zorilor, nr.15, BISTRITA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close