NECC

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Call Center International cu sediul in Michigan-SUA, va ofera ocazia de a castiga venituri substantiale, repede si usor, vorbind romaneste. Ca Agent de Telemarketing la domiciliu veti beneficia de instruire gratuita, suport profesional zilnic in limba romana si un program flexibil. Experienta in vanzari nu este necesara. Nu trebuie sa faceti nicio investitie. Aveti nevoie doar de un calculator cu conectie buna de Internet, o pereche de casti cu microfon si dorinta de aface bani.
Va trebui sa apelati online, de pe listele date de noi zilnic, posibilii clienti si sa le oferiti serviciile noastre de long-distance.
Pentru fiecare vanzare veti primi comision 20 USD.
De asemenea cautam si Agenti de Recrutare care sa ne recruteze angajati pentru postul de mai sus. Comisionul este de 20 USD pentru fiecare nou angajat recomandat de dv.
Inregistrarea se face online la:
www.ccicompany.us
Pentru informatii suplimentare, scrieti la adresa de e-mail:
sorin.olariu@ccicompany.us

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.