NCT Ipari Elektronikai Kft.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Activitatea principală a NCT este dezvoltarea și fabricarea unităților de control CNC și a tehnologiei de acționare. Acest lucru nu se poate face la un nivel înalt fără un contact constant și strâns cu constructorii de mașini și utilizatorii finali a mașinilor. NCT lucrează cu mai mulți producători asiatici și europeni de mașini-unelte. Colaborarea noastră a început cu achiziționarea părților mechanice a mașinilor lor, dar astăzi suntem implicați și în dezvoltarea mașinilor unelte. Informațiile tehnice și de piață primite de la partenerii noștri ne ajută să ne promovăm produsele pe enorma piață asiatică, precum și pe piața europeană și SUA, unde ne putem crește cota de piață. Am făcut progrese mari în construirea propriilor noastre mașini-unelte. La noua noastră fabrică din Taksony, ne-am extins capacitatea de producție a mașinilor-unelte cu una dintre cele mai mari și mai precise mașini de rectificat și centre de prelucrare cu cinci axe din Europa Centrală. Într-o fabrică modernă de 5400 mp, echipă noastră de profesioniști construiește o nouă uzină de mașini-unelte. Toate mașinile CNC oferite de NCT sunt echipate cu produse electronice dezvoltate și construite de compania noastră. Integrarea electronică, instalarea opțională a accesoriilor, pornirea, testarea, măsurarea și, desigur, serviciile de garanție și non-garanție sunt asigurate de NCT pentru clienții noștri. Împreună cu construcția și dezvoltarea de mașini-unelte, dezvoltăm și producem propriile noastre unități de control CNC și tehnologia lor de acționare asociată. Drept urmare, primim și vedem în mod direct nevoile utilizatorilor și nevoile liniei noastre de producție și alte cerințe care apar atunci când testăm mașinile-unelte. Cele mai noi produse și servicii NCT sunt fabricate și oferite astfel încât luăm în considerare conștientizarea mediului, viteza mare și ultra-precizie.

Media
NCT - KEEP MOVING
NCT - ROBOT
NCT 304 CNC CONTROLLER
NCT SERVO DRIVES
NCT SERVOMOTORS
NCT IO MODULS

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.