Natural Paris

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Natural Paris este marca de referinta in comercializarea cosmeticelor BIO, fiind pe piata romaneasca inca din 2006.

Natural Paris vinde si distribuie in Romania cosmetice BIO frantuzesti de o inalta calitate si tehnicitate certificate de ECOCERT SAS Franta. 

Clientele noastre sunt seduse de colectiile de machiaj BIO frantuzesti de la Couleur Caramel: in fiecare sezon apar in colectii noi cu cele mai noi tendinte in editii limitate si ambalaje collector. Produsele noastre de ingrijire a pielii de la Florame realizate cu uleiuri esentiale prezinta de asemenea un mare interes: gel dus, creme, sapun lichid, creme si serumuri de fata, lotiuni de corp, parfumuri de interior, creme de maini, ape de toaleta, sampoane, uleiuri vegetale, etc.

Florame este pionier in fabricarea de uleiuri esentiale si se lauda cu o varietate de peste 120 uleiuri esentiale pure BIO obtinute din plante pretioase si rare, toate fiind certificate ECOCERT Franta.

Descopera on-line universul BIO pe www.naturalparis.ro

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.